>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, July 17, 2006

hari ni punya cerita

Ada bnyk nak tulis ni tapi ..summarized kan ajalah...heheheeee

  • Akif's 2nd hair cut...Pada hari Ahad Daddy akif telah memotong rambut Akif buat kali ke-2...Rambut dah panjang kenalah potong....Kalau sekjak lahir kra potong rambut kali ke-3 la..tp yg 1st time dulu tu cukur sampai botak (masa umor Akif 7 hari)..so kalau yg sekadar potong smlm 2nd hair cut la...ketak2 jdnya rambut Akif sbb Akif tak nak dok diam...hehehehee
  • Akif's 2nd stroller....Tanpa Mommy Akif sedari dia telah membenarkan Daddy AKif membelikan Akif sebuah stroller baru Hahahaaa..selama ni Aku bkn main lg halang ntah nape ntah tetiba aku plak over...Hahahaaa..So Akif dapatlah sebuah stroller baru.....warna black and red...setelah membeli new stroller...Ohhh actually aku nak cari new bag for Akif..Bag nak bawa diapers..ntah mcm mn terbeli stroller ntah laa.....So bag ttp nak...last2 beli bag sandang belakang cap polo (tiruan kot) warna merah+hitam juga....nampak mcm one set ngan stroller..cheewahh..Akif bkn main happy lg dapat stroller..beli2 terus guna...so berjalan2 skrg Akif asyik nak dok dalam stroller aja..Maklumlah baru dapat!!!!
  • Akif's progress...Ahaaa..Akif...skrg bukan main lagi lasak...semua dia nak buat..Dia dah pandai berjalan melata2 dah....kalau kita pegang sejari pun dah bleh jln syarat ada org pegang tak confidentlah tuuuu.....Insya Allah tak lama lg boleh berjalan lah tu....Ohhh..Hari ni Akif genap 10 months old!!!!Happy 10 months old!!!!!
  • Shopping baju.....Mmg niat di hati nak beli baju Akif..so sampailah kitaorg kat World Of Cartoon....Beli 5 pasang baju......2 baju tido 3 baju siang....Macam2 color ada..hahhahaaaaa
  • Le ni apsallah Huggies dry comfort tak de discount erk???