>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, February 20, 2010

yuitaumuni.com

MORE UPDATE at

Wednesday, February 10, 2010

bangun laaa

saya update blog ni biasa2 saja la ya kalau nak tengok saya menayang aa2 tunggu yuitsumuni.com bangun la ya

 

saya memang dalam era sakit hati ni kahkahkahkah….

 

bangun la weiiiii….wahai senihost!!!

 

nanti yuitsumuni.com dah bangun …saya akan publish

catatan saya hakhakhak

baru ja renew

saya baru ja renew hosting akhir bln 12 takkan saya nak tukar ke lain plak?sapa nak tanggung kos??hahahahahhaaa

 

walaupun RM130 tetap wang maa……

 

mode:stress gaban kalau fikirkan tentang blog…so saya decided tak mo reply komen sampailaaaaa yuitsumuni.com dah kembali di sisi

jiwa kacau tanpa seri

Keputusan hubungan kudengan YUITSUMUNI.COM

seolah-olah bagaikan merampas sedikit seri alamku…

aku merasa begitu janggal…suamiku juga kerap bertanyakan BILA..BILA dan BILA…

membuatkan aku naik angin..MANA LA SAYA TAU BILA AKAN UP!

Saya menghubungi En.Seni 4 kali sehari..Hahhahaha

Depa pun macam sesak nafas je nak jawap

soalan terakhir saya buat jam ini

may i know estimated..when TM will release the blocking?

waiting for their reply….

Tuesday, February 9, 2010

Daripada kami with love

Dera kawan-kawan baik kami

kami nak habaq

1. pasai pa hangpa takleh ekses blog kami?

sebab blog kami buat masa sekarang TIADA di alam maya ini..apatah lagi alam nyata

server hosting yang kami bayaq tu ada masalah kesihatan..kena serang dengan pihak tak bertanggungjawap di luar negara…depa kata dari Korea dan Taiwan..jahat sungguh!

Kami dok sabaq ja ni

dok kawal amarah kami…ikutkan hati kami nak jerit-jerit tapi kamikan mak budak sungguh huduh kalau jerit…anak kami pun akan kutuk baik kami diam jaaaa…

tapi kami dok sms juga tokey hosting tanya apa update…

 

2.kami tak cuti

kami kerja malahan kami sibuk

kami ada trainning

kami ada kerja nak disipakan tapi kami gigih

ni kami ambik masa 5 minit (dalam target) nak taip entry ni

maaf kami tak jawap komen ya sebab kami tak dan….

 

3. kami nak habaq..kami terima pelawaan jadi co-moderator susuibu! hakhakha..so hangpa semua jangan dok buat onat kat susuibu.com kalau tak mau kena ‘cota’ dnegan kami!Kami jadi ‘mak guard’ ok!

 

4. Kami dah mula bekerja di dalma bidang baru……bidang buat kerja mendesign XXXXX….bleh ka akmi habaq???kang ada yang nak rasuh kami suruh jual maklumat kang..ish ish…….

 

sekian..nukilan kami yang mengharapkan blog kami gah berdiri balik

Amin…

ehh 3minit ja ami gunaaa taip ni

adoi laaa

i don’t know..How long i have to wait!!!

nak tanya banyak-banyak kang kena marah plak walaupun pelanggan ada hak bertanya..

 

naik fedup pun ada…

 

mencikkkkkkkkkkkkkkkk

jawapan encik seni 100209

dear customer. we know how urgent u need of web hosting service.now TM helps us to tackle the issue.if sys back to normal i will inform u immed….

jawapan encik seni…

siapa buang sampah merata-rata dia kawan tikus

anak saya kata

Ehhh sampah banyaknya ..siapa buang merata nih??ni mesti kawan si tikus nih!

 

ya

anak saya kata..siapa yang membuang sampah merata-rata tu adalah kawan TIKUS

ambik kome..budak 4 tahun pun tahu sampah tak boleh dibuang merata-rata..hanya tikus saja buat sepah!

uh dan ah

ketahuilah dunia

jika blog tidak dapat di’update’ jiwaku meronta-ronta

hahaha

ada benda yang tidak terungkap dengan kata-kata..alam keliling rasa bosan..hahahahaaa

 

tips menghadapi saat blog tidak boleh diakses…

1. do offline thingy..such as draft postS…

2. Layan anak main masak-masak

3. layan youtube…

4. menjahit

5. mengamuk hahahahaaa

6. Layan FB…

 

Sungguh kutak mampu ah ah menahan skaitnya hati uh uh..uu uu aa aa…

uh dan ah..dua ekor monyet kat Astro!

OH NOOO

OMG

I feel very uncomfortable with this situation

Blog ,asih belum tahu bilakah akan boleh diakses…

Ada yang kata saya tak bayar hosting..ada yang kata padan muka..tu la belagak konon self-hosting..

what the heck??

adakah aku minta duit orang???

ada yang kata gunalah blogspot…..dulu aku guna pandai plak kata blogspot tu bukan aku punya

pendek kata boleh mati la kalau dengar cakap orang maka abaikan laaaa….

 

Encik Seni tak reply lagi SMS aku hari ni

Yess…saya asyik tanya saja sebab ….’kejatuhan’ server kali ini dah masuk hari ke-3..kalau saya kira dari Ahad malam la…..

Penantian satu penyeksaan…stress!!!

 

Tertekan tertekan

suami saya juga asyik memaksa saya bertanyakan kat En.Seni…aduh aku stress berapa ratus kali mau tanya?

Tanya dan dapat jawapannya sama…lagi stress!

Sunday, February 7, 2010

oo lalala..yuitsumuni.com

down!!!
me very stressful