>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, February 9, 2010

Daripada kami with love

Dera kawan-kawan baik kami

kami nak habaq

1. pasai pa hangpa takleh ekses blog kami?

sebab blog kami buat masa sekarang TIADA di alam maya ini..apatah lagi alam nyata

server hosting yang kami bayaq tu ada masalah kesihatan..kena serang dengan pihak tak bertanggungjawap di luar negara…depa kata dari Korea dan Taiwan..jahat sungguh!

Kami dok sabaq ja ni

dok kawal amarah kami…ikutkan hati kami nak jerit-jerit tapi kamikan mak budak sungguh huduh kalau jerit…anak kami pun akan kutuk baik kami diam jaaaa…

tapi kami dok sms juga tokey hosting tanya apa update…

 

2.kami tak cuti

kami kerja malahan kami sibuk

kami ada trainning

kami ada kerja nak disipakan tapi kami gigih

ni kami ambik masa 5 minit (dalam target) nak taip entry ni

maaf kami tak jawap komen ya sebab kami tak dan….

 

3. kami nak habaq..kami terima pelawaan jadi co-moderator susuibu! hakhakha..so hangpa semua jangan dok buat onat kat susuibu.com kalau tak mau kena ‘cota’ dnegan kami!Kami jadi ‘mak guard’ ok!

 

4. Kami dah mula bekerja di dalma bidang baru……bidang buat kerja mendesign XXXXX….bleh ka akmi habaq???kang ada yang nak rasuh kami suruh jual maklumat kang..ish ish…….

 

sekian..nukilan kami yang mengharapkan blog kami gah berdiri balik

Amin…

ehh 3minit ja ami gunaaa taip ni

No comments: