>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, January 20, 2017

050251Quality Laser Safety GlassesCR-553pgXkv - 邀请您查看

csdgesd27 fhbgredf16邀请您查看以下共享文件夹:
未知个人资料照片Good visibility
High protection level
CE certified by EN207

Dear Sir/Madam,

It's glad to know you from your awesome website.

We focus on laser safety products for more than 10 years. Our main products including laser protective glasses, IPL safety goggles, laser protection windows etc., We provide OEM and customized service according to customer's different application.

Below is some our models for you choose --

ITEM01. 200-532nm O.D6+
315-532nm DIRM LB5
Transmittance: 50%
Special for: UV and 532nm green laser

ITEM02. 200-532nm O.D6+ & 900-1100nm O.D5+
315-532nm DIRM LB5 900-1070nm DIR LB5
Transmittance: 30%
Special for: 532nm &1064nm combination

ITEM03. 600-700nm O.D4+
620-700nm DIR LB4
Transmittance: 50%
Special for: 635nm, 694nm

ITEM04. 630-660nm O.D3+ & 800-830nm O.D5+
630-660nm DIR LB3 800-830nm DIR LB5
Transmittance: 30%
Special for: 635nm, 808nm

ITEM05. 630-660nm O.D3+ & 900-1100nm O.D5+
630-660nm DIR LB3 900-1100nm DIR LB5
Transmittance: 30%
Special for: 635nm, 980nm

ITEM06. 740-850nm O.D 5+
740-850nm DIR LB5
Transmittance: 45%
Special for: 755nm, 808nm

ITEM07. 740-1100nm O.D 5+
740-1100nm DIR LB5
Transmittance: 40%
Special for: 755nm-1064nm

ITEM08. 800-1100nm O.D 5+
800-1100nm DIR LB5
Transmittance: 60%
Special for: 810nm-980nm


ITEM09. 800-1700nm O.D 4+
800-1400nm DIR LB4
Transmittance: 40%
Special for: 1064nm, 1320nm, 1470nm

ITEM10. 10600nm O.D 6+
10600nm DI LB3
Transmittance: 90%
Special for: CO2 laser

The above is a corner of us, for more information please feel free to let us know with your lasers applications, our specialist will give you the most suitable recommendation.

Thank you,

WANG
这封邮件会授予收件人无需登录即可使用此项内容的权利。请确保转发对象是您信任的人。
Google云端硬盘:随时随地在任意设备上使用自己的所有文件。
Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Google 云端硬盘的徽标

Tuesday, February 8, 2011

All new #PizzaHut . New dishes. New flavours. Eat, Laugh, Share at Pizza Hut!

All new #PizzaHut . New dishes. New flavours. Eat, Laugh, Share at Pizza Hut!

Saturday, February 20, 2010

yuitaumuni.com

MORE UPDATE at

Wednesday, February 10, 2010

bangun laaa

saya update blog ni biasa2 saja la ya kalau nak tengok saya menayang aa2 tunggu yuitsumuni.com bangun la ya

 

saya memang dalam era sakit hati ni kahkahkahkah….

 

bangun la weiiiii….wahai senihost!!!

 

nanti yuitsumuni.com dah bangun …saya akan publish

catatan saya hakhakhak

baru ja renew

saya baru ja renew hosting akhir bln 12 takkan saya nak tukar ke lain plak?sapa nak tanggung kos??hahahahahhaaa

 

walaupun RM130 tetap wang maa……

 

mode:stress gaban kalau fikirkan tentang blog…so saya decided tak mo reply komen sampailaaaaa yuitsumuni.com dah kembali di sisi

jiwa kacau tanpa seri

Keputusan hubungan kudengan YUITSUMUNI.COM

seolah-olah bagaikan merampas sedikit seri alamku…

aku merasa begitu janggal…suamiku juga kerap bertanyakan BILA..BILA dan BILA…

membuatkan aku naik angin..MANA LA SAYA TAU BILA AKAN UP!

Saya menghubungi En.Seni 4 kali sehari..Hahhahaha

Depa pun macam sesak nafas je nak jawap

soalan terakhir saya buat jam ini

may i know estimated..when TM will release the blocking?

waiting for their reply….

Tuesday, February 9, 2010

Daripada kami with love

Dera kawan-kawan baik kami

kami nak habaq

1. pasai pa hangpa takleh ekses blog kami?

sebab blog kami buat masa sekarang TIADA di alam maya ini..apatah lagi alam nyata

server hosting yang kami bayaq tu ada masalah kesihatan..kena serang dengan pihak tak bertanggungjawap di luar negara…depa kata dari Korea dan Taiwan..jahat sungguh!

Kami dok sabaq ja ni

dok kawal amarah kami…ikutkan hati kami nak jerit-jerit tapi kamikan mak budak sungguh huduh kalau jerit…anak kami pun akan kutuk baik kami diam jaaaa…

tapi kami dok sms juga tokey hosting tanya apa update…

 

2.kami tak cuti

kami kerja malahan kami sibuk

kami ada trainning

kami ada kerja nak disipakan tapi kami gigih

ni kami ambik masa 5 minit (dalam target) nak taip entry ni

maaf kami tak jawap komen ya sebab kami tak dan….

 

3. kami nak habaq..kami terima pelawaan jadi co-moderator susuibu! hakhakha..so hangpa semua jangan dok buat onat kat susuibu.com kalau tak mau kena ‘cota’ dnegan kami!Kami jadi ‘mak guard’ ok!

 

4. Kami dah mula bekerja di dalma bidang baru……bidang buat kerja mendesign XXXXX….bleh ka akmi habaq???kang ada yang nak rasuh kami suruh jual maklumat kang..ish ish…….

 

sekian..nukilan kami yang mengharapkan blog kami gah berdiri balik

Amin…

ehh 3minit ja ami gunaaa taip ni

adoi laaa

i don’t know..How long i have to wait!!!

nak tanya banyak-banyak kang kena marah plak walaupun pelanggan ada hak bertanya..

 

naik fedup pun ada…

 

mencikkkkkkkkkkkkkkkk

jawapan encik seni 100209

dear customer. we know how urgent u need of web hosting service.now TM helps us to tackle the issue.if sys back to normal i will inform u immed….

jawapan encik seni…

siapa buang sampah merata-rata dia kawan tikus

anak saya kata

Ehhh sampah banyaknya ..siapa buang merata nih??ni mesti kawan si tikus nih!

 

ya

anak saya kata..siapa yang membuang sampah merata-rata tu adalah kawan TIKUS

ambik kome..budak 4 tahun pun tahu sampah tak boleh dibuang merata-rata..hanya tikus saja buat sepah!