>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, August 25, 2006

update hari ini

Sudah lama blog ini dibiarkan usang tidak terurus...Busy...Itulah alasannya...(bagi alasan plak)

Aku pada mulanya bercadang nak 'pindahkan' blg ni...Tapi kasihku masih di siniu..Stelah fikir punya fikir...Aku mengambil keputusan untuk terus 'lepak' di sini..Kerana inilah blog pertama aku....Mula-mula aku kenal apa itu blog aku 'create' blog ini....

Yuitsumuni...Hanya satu tiada dua.....Itulah maknanya disebalik yuitsumuni....Perkataan ini melekat dalam ingatan aku sejak pertama kali aku terbaca ayat itu...Bahasa Jepun....

Oklah..Update!

Update .

  • Akif dah boleh berjalan setapak dua....bila melangkah setapak dua dia akan tepuk tgn..maka jatuh laaa....Dah jd tak balance...
  • Akif dah 'masuk' swimming pool....Bukan main happy lgi dia....For pix...sila lawati FP....
  • Akif dah tau sebuk "NAK AIR" dgn 'clear'nya....
  • Akif suka ejek org menangis kat 'school'...Nakal
  • AKif dah tau marah org..siap keras2kan tgn protest...siap tunjuk kat batang hidung kiter lagi
  • Akif..suka gigit mommy...abih lebam sana sini..org lain dia tak gigit plak..mommy dia ni sedap gamaknya....
  • Akif dah tak montel sgt dah...dah susut sikit dah....sedihnyaaaaaaa
  • Akif kena 'gastrik'..semalaman tak tido..ALhamdulillah hari ni dah OK....
  • Akif sangat manja..
  • Akif suka sgt kat keyboard....
  • Akif marah mommy mlm td sbb tukar CH 63 ke CH17...Then mommy tukar balik ke CH63...Dia clap hands
  • Akif....Kedekut..pantang mommy pegang brg dia..dia akan rampas balik....
  • Akif...Cukup seksa nak bagi dia ubat..Mcm perang!

Itulah update ttg Akif

No comments: