>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, September 4, 2006

gaduh

Akif dah pandai gaduh dah skrg ni
siap tampar dan gigit mummy nya ini sungguh2...
Malam td dia tak dengar cakap mummy dia ni..mummy dia larang jgn main ngan pintu kabinet dia degil..tup tup terkepit tgn...dia tuduh mummy dia ni yg 'buat' dia uhuks......Tak nak pandang muka mummy..Ingat ke dah serik..bila tgn dah tak sakit dia main semula......

Malam td dia tak nak tido nak ajak main 'tiru mcm saya'..Mummy and daddy kena tiru apa yg dia buat..dia clap hands kami kena clap...dia jump kami kena jumpa dia merangkak kami kena merangkak...kalau tak ikut dia jerit2...adussssss.....

Lps tu ajak main 'berkhemah bawah selimut"...Tiga2 org kena masuk bawah selimut then main clap hanbawah 'khemah selimut'...

Dah main ajak tidur dia tak nak tidur..Puas ajak..last2 mummy naik angin tak nak layan dia....
Dia tak heran pun dia main je sorang2...sampai mummy sedar tgk2 dia dah terbaring kat sebelah mummy..alahai cutenya.....

Kiss...Kalau kita say kiss dia tak paham sgt tp kalau kita say KISSING...dia akan kiss kita hahahaaaaa....

Swim...Akif mmg suka sgt swim......Tp last weekend tak swim sbb hujan...
.

No comments: