>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, October 12, 2006

dia yg kami sayangi

His favorite food is grape...Suka betul dia dgn grape nih....alau bagi mkn sebiji dua mmg tak cukup..paling sikit 6 biji Hehehehee....

AIR..Memang clear sebutannya..kalau AIR...NYAK AIR...

Nasi....Dia memang makan nasi kalau kat 'school' dia..Kat rumah pun makan dengan syarat bukan mummy yg feed dia.

Susu.Kalau direct from the 'factory' mmg dia suka benar...tapi kalau bg EBM dia kurang sikitlah...Semalam mogok tak nak susu...Adussss.....Tapi bila jumpa mummy aja terus jadi lapar ..Anak bertuah

Kalau bab menuduh daddy dia 'babab' memang dia 'master'.Kalau jatuh ke apa ke dia kata daddy yang 'buat' kesian daddy dia...

Kalau dok ngan daddy dia memang 'mengada-ada'...Anak manjalah katakan....

Makin hari dia makin banyak akal...happy sgt tengok perkembangan dia....

No comments: