>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, March 6, 2007

bukan superman

Bukan anak superman mahupun anak incredible..Dia anak aku..Manusia..Manusia yang biasa....
Tersentak aku bila ada orang kata
"apalah anak ko..kata bagi susu ibu..susu terbaik di dunia konon tapi selalu sangat demam....konon pantang garam dan gula...takut sakit...Apa cerita ni?Anak ko sakit selalu...Bagi je apa saja macam anak aku...ok aja kalau demam pun sikit-sikit je tak de la sampai kena buat blood test sampai admitted..."
Berderaua darau..Rasa nak terajang pun ada rasa nak pelengkong pun ada..Tapi Silat aku pantang menyerang..Guru silat aku hanya ajar aku bertahan..Beliau tak ajar aku menyerang maka..Nyah kau amarah.....

Mmmm.....Baby demam..Biasalah kan..Tapi aku pun pelik apasal kalau anak aku demam nampak mcm kritikal semacam aja.Hahahhaaa...
Bukan aku tak jaga anak....
Bukan aku abaikan dia. Aku jaga dia bagaikan menatang minyak yang penuh.....Namun dia demam juga....

Semoga anakku cepat sembuh Amin....

2 comments:

rizza said...

ala minum susuibu..sakit nye sebab nak sesuaikan antibodi ngan diri dia..abis tu kalau bagi susu lembu tu ingat sihat la konon...esok2 dah besar baru le tau sakit amacam2 le dtg.... ape bangga sgt la org ngan susu lembu tu.. baik lahir2 je gi suakan tetek lembu kat anak dia..mau meraung anak tak mau....tak faham aku org nye meantaliti kuno ni...

nelcyndana said...

mmg bukan anak superman atau incredible hulk, cuma anak manusia biasa yg berusaha sec 'luar biasa' utk memberi yg terbaik buat anak tersayang.