>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, March 2, 2007

motor

Dijadikan cerita, we bought him a motorcycle...Ala motor budak kecik tu..Mainan yang murah-murah je....
Color merah!
On the way balik ke rumah dia tidor, sampai kat rumah dia sambung tidor, dia terjaga time kami nak makan, dia dah buat muka nak menangis, maka aku dengan pantas telah meletakkan motor dia di depan dia....
Dia senyum sampai telinga.

Nak tidur...Dia paksa daddynya bawa masuk motor dia dalam bedroom....Siap suruh parking tepi katil....

Tadi dia bangun, dia tengok motor dia telah dialih tempat parking, maka dalam mamai-mamai tu dia 'arahkan' kami park tepi katil motor dia itu...aduhhh....

Al kisah bapaku belikanku motor merah...:)

1 comment:

momidanial said...

vroom..vrooommmmm...! Akif...Danial nak tumpang buleh? heheheh