>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, March 3, 2007

Dia kurang sihat

Jumaat 02 Februari 2007 Pukul 3:45PM, pengasunya call aku.
"Akak, Akif demam kuat.."
Aku dengar ayat tu aja aku dah menggeletar. Susah hati, kemudian aku call tanya lagi, diaorang kata Akif demam lagi.
Aku memang susah hati. Jam menunjukkan pukul 4:00PM, lagi 1 jam 45 minit baru aku boleh balik. Aku buat keputusan balik awal...Mmm...Time off ke half day leave ke..Tak kisah laaaa...
Aku pun bergegas ke Taska akif. Dia sedang diriba oleh pengasuhnya. Nampak aja aku dia terus menerpa. Memang panas badan dia namun masih ligat.
Aku kat Taska akif sampai 6:30PM tunggu hubby...

Hari ini..Dia demam lagi.......Susah hati aku.
Aku dah gi jumpa doktor semalam.....Dah bagi ubat...Namun dia demam on off...

Semoga Akif cepat sembuh....

7 comments:

momidanial said...

fid...semoga Akif kembali ceria seperti sedia kala...get well soon dear Akif...

Che-Cheh said...

Get well soon Akif.

afifah said...

semoga cepat sembuh & kembali ceria yea Akif

rizza said...

akif ..semoga cepat sembuh

ummizz said...

get well soon akif!

cik_yan said...

aku terkesima kejap.. 2/3 kan? bukan 2/2.. aku ni dah lama tak menjengah blog orang.. tup2 main terjah je..

semoga Akif cepat sembuh.. it've been 3 days now, how is he?

Fid said...

Dear all
Thanksssssss