>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, March 1, 2007

call mummy

Dilaporkan dia pantang tengok handphone pengasuh-pengasuhnya. Kalau dia dapat dia akan telefon ma-mi..
Pengasuh-pengasuhnya cakap, dia siap borak dengan ma-mi lamaaa..
Semuanya Mi..Mi itu Mi ini..Mi...#$$%^^&**....
Kononnya dia telefon mummy dia laaaaa..

Sebelum ni dia tak de buat begitu tapi selepas aku tercakap kat dia...
"nanti baby dah boleh/tahu cakap mummy akan call baby masa baby di school"
Keesokkan harinya dia start call mummy dari schoolnya....
Hehehehee....
Bertuah betul....

No comments: