>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, February 28, 2007

mata mata mata

Adushhhh
Aku tak tahulah kenapa si gedebi aku tu...Dia selalu tertido on the way home 5 minit sampai la rumah dari taskanya..masalahnya..dia tidor then of course lah sampai rumah time maghrib, bila dia bangun/terjaga dia akan menangis melentik-lentikkan badan dia..macam pacat!!
Aku takut wehhhh..Dah 2 hari dia buat hal macam tu. Then dah puas meragam dia back to normal
Punggah satu rumah..Main tv..tukar Channel tukar picture brightness tukar sharpness dan sebagainya..baca buku then main-main....
Aku masih tak dapat lagi kesan dia punya alasan menangis tu. Serabut sungguh dibuatnya....

Hari ni aku kena pastikan dia tak tidor dalam kereta...masalahnya dia ambil masa 1-2 minit je untuk lelap dan tak nak bangun..bangun-bangun menangis....
.

1 comment:

Ardellia said...

fid, kekadang bebudak ni mmg ada hari diorang buat peel... perhatikan jek la.. jgn riso sgt... dia mimpi ngeri ke masa tu.. tu pasal nangis... mcm yaya gak la.. kdg nangis tak tentu pasal.. kdg hyperaktif lak.. kdg manja sgt.. kdg ngada2 sgt.. layan aje la bebudak nih.. kdg2 saja jek nak perhatian lebih... nak tgk reaksi kita...