>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, February 19, 2007

CNY

Happy Chinese New Year kepada mereka yang meraikannya....

Sempena cuti CNY ni aku cuti 5 days.bermula Sabtu sampailah Rabu. Kami tak ke mana-mana pun...
Sabtu-Sepanjang hari hujan.
Ahad-Dari pagi sampai tengah hari panas terik..Namun hujan juga pada petangnya dan malamnya.
Kami keluar sekadar bawa Akif berjalan sekejap sahaja dengan aku gi jumpa doctor sebab sakit gusi. Tak habis-habis lagilah gigi aku ni nak naik. Dah tua dah weehhh gigi belom cukup lagi ni ishh ishhhh

Hari ni aku nak buka susuibu.com,
tapi kenapa entah tak boleh.

No comments: