>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, March 13, 2007

Mini Gathering SI

Tarikh:18 Mac 2007
Masa:830am-1130am
Tempat:Tasik shah Alam(Belah muzium sana-depan padang MBSA sana)

Senarai nama mereka yang akan menghadiri Mini Gathering forumer SI...
Senarai nama -food-->bilangan kumpulan
  1. Erna (mommy_d&d)-Nasi Lemak-->2 adults 1 kid 1 toddler
  2. Fid (aku la) Ntah la cucuq apa..tgh pk..aci lah kan..ada 3-4 hari lg ni-->2 adults 1 toddler
  3. Laili(mamaampang)-Roti untuk ikan!
  4. Zatul(Zatul laa)-Cake-->2 adults 1 baby
  5. Ngel(Sheyliza..hahha dah kena sound sbb tak ltk nama dia )-dadih-->2 adults 1 baby
  6. Mamahaikal
  7. Puteri-air-->2 adults 1 toddler
  8. Alesha_rr(Mak Alesha laa)-->2 adults 1 toddler
  9. fazira
  10. Chichi-Jadi datang?
  11. eton (szaiton)-pasta goreng-->2 adults 1 toddler
  12. pudica-triffle n plastik sampah aka AJK kebersihan. kihkih-->2 adults 1 kid 1 toddler
  13. Raihan (mommyammar)- Sandwich-->2 adults 1 kid 1 toddler
  14. nadia-kerepek-->1 adult 1 toddler
  15. tini007-->Sandwich
  16. mimielola
  17. mumyadz-puding buah-->2 adults 1 toddler 1 baby

4 comments:

rizza said...

fid...nama aku mane...
hehhe saje je buat lawak..
ko tak call mommydanial? mak cik tu mesti dah lama tak masuk SI...kalau dia tau mesti dia mau join...

mimielola said...

fid, kat side mana nak jumpa ni ko tak tulis

nadia said...

fid.. yg hadiah tu confirm kena bawak ke.. hadiah tu utk kaum ibu ke anak2... kasi guideline sikit..

pastu kan.. nak jumpe ni kat belah padang grand blue wave tu ke? aku dah lama x pg area situ.. blur2 dah ni..

Fid said...

nad
fid tak tau pasal hadiah ni
itu kena tanya AJK hadiah laaa