>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, April 11, 2007

Blog pertama aku

Blog pertama aku, aku sayang sangat blog itu dan masih wujud di alam cyber ini.Hahahahahaa.
Tadi aku login balik account tu..ishhhhh...natsukashi naa...(nostalgic)..
Rupanya banyak juga aku dah tulis..Almaklumlah dari zaman single mingle lagi (i guees so)
Aku ada tulis tentang kenapa aku 'pindah' blog pada awal-awal blog ini. Tapi kasihku pada blog lama tetap ada..Hahahahahaa
Ada tak cara nak import entries dr blogdrive ke blogspot?

1 comment:

Che-Cheh said...

Blog pertama you Yui kan?