>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, September 28, 2007

Doa

Anak aku kan suka buat hal bila2 pagi2 hantar ke taska
Jadi aku pun tanya la dia...

Akif, kenapa nangis tak nak gi school pagi2?
Tak nak..
Kenapa tak nak?School tak best?
geleng
kakak tak jaga akif ke
geleng
tak kenyang ke minum susu
geleng
tak kenyang ke makan nasi?
geleng
mainan tak best ke?
geleng
kakak tak bagi join kelas ke?
geleng
Habis tu kenapa?
Nak mummy ya...(nak ngan mummy)
Mummy kan kerja
Tak nak
Mummy kena kerjalah sayang cari duit tolong daddy
tak nak
habis tu macam mana?
Daddy ya kije mummy ya ngan acif...
kalau macam tu akif kena doakan daddy dapat income banyak la...
angguk...
Doa tau...
tadah tangan...awah uma bayik lana....sampai abih (hahaha doa makan...) aminnngg..dahhhh

Tak tahannya mummy......Gelak golek2....OKlah doa makan pun doa makan la.....Thank you...

1 comment:

wanie said...

hehehe..kelakar la akif ni...wanie pun tergelak sama...akif dah pandai baca doa makan ye..bagus nye