>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, September 17, 2007

Happy birthday to YOU

Happy birthday to Muhammad Akif Hafiy!!

Ulang tahun kelahiran ke-2 tahun Masihi!

Bermakna 2 tahun menyusu susu ibu.Yummy!

Alhamdulillah, Akif sudah berusia 2 tahun.

3 days old

2 years old

[Update]
Mummy dan daddy tak buat apa2 celebration pun.
Maybe after raya baru nak buat sikit2 kat school Akif..Maybe....
Mummy plan nak buat cake semalam tapi mummy ponat..Insya Allah weekend ni kalau mummy berkesempatan mummy buat cake birthday untuk Akif...Or raya nanti. Tengok keadaanlah. AKif tak marah pun.Kan Akif kan?

15 comments:

anamiraa said...

happy birthday akif!!!

Fid said...

THANK YOU

Nero ...... said...

Happy birhtday Akif...tahniah fid berjaya bf akif for 2 yrs exlusifly...well done..

RifQy NaZHaN RyZa said...

Happy Birthday Akif....
Congratulations to mummy akif...

Che-Cheh said...

Happy Birthday Akif!!! Dah besar and panjang eh :)

Fid said...

nero, rifqy and che-cheh..
Arigatou

aisyaimya said...

Happy Birthday Akif...
Fid, hang memang terror..SI la...tahniah...
Akif pun dah besaq cam budak 3-4 tahun je lagaknya dalam gambaq tu, dah tak kenai dah..

Fid said...

thanks kak odi
hahaha dulu masa jumpa dulu sehari sblm dia umur setahun....
gambar tu pun sehari sblm dia 2 tahun hahaha

wanie said...

happy birthday akif...
birthday akif hari ni ye..sama la ngan wanie...

Fid said...

wanie
thank u
happy besday to u too

rizza said...

Happy Birthday Akif!!!

Tahniah!! Fid..ko Berjaya!!! yeah!!

Syabas2!!..

IbuAtHome said...

salam, fid, well done my dear, satu kepuasan dan kebahgiaan kan, berjaya memberikan anak kita dengan yang terbaik! actually bila tengok akif, rasa terharu sangat bila fikirkan semangat dan ketekunan fid menyusukan anak.so, jgn tunggu lama sgt, bagi akif kawan kecik kat umah tu, pam pun dah yang baru. HAPPHY BIRTHDAY AKIF, from aunty roza nad cinta zahra.

Fid said...

rizza and roza
thank youuuuuuuuuuu

mado_ct said...

wah2...dah 2 thn.congrats

mado_ct said...
This comment has been removed by the author.