>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, December 21, 2006

Lama tak update

Rasa macam dah lama aku tak update blog aku ni. Sibuk sangat-sangat. (konon)

Pindah
Esok Insya Allah kami akan berpindah rumah sewa. Barang-barang belom pack habis lagi ni. Adusss...
Malam ni kami akan ke rumah sewa baru sapu lantai hahahhaaaa...Esok pindah barang-barang besar seperti almari, peti ais, katil dan tilam.
Sabtu kami akan memindahkan segala harta benda yang ada..Insya Allah....

Susuibu.com
Di forum susuibu.com ni kami ibu-ibu berkongsi cerita, pengalaman dan pendapat tentang penyusuan susu ibu, penjagaan anak, resepi-resepi dan sebagainya..segala aspek kehidupan. Bila aku stress, kalau aku lawati susuibu.com aku akan rasa tenang. Siap ada aura lagi, kalau sehari tak jenguk rasa tak selesa je hahahahahaaa....
Di forum inilah aku bertemu dengan ramai rakan-rakan sepejuangan yang berusaha menyusukan anak dengan susu ibu. Tahniah to all!!!

SALES
Banyak betul SALE sekarang ni ya? Naik rambang mataku. Nasib baik aku tak banyak duit kalau idak habissssss....
Semalam aku masuk satu kedai handbag bersama Akif. Akif tolong pilihkan handbag untuk aku.Hahahhaaa
Then hubby datang, Akif tepuk-tepuk dada daddynya sambil cakap
"Dad..ni ni ni..mi ni...#$$%^%^&*"
Aku translate
"Daddy, belilah bag ini untuk mommy saya!"
Hahhaaaa
Then hubby tanya..
"nak ke?"
aku jawap
"Tak nak laa"
Aku nak sebenarnya tapi nantilah...lepas pindah nanti aku fikirkan semula. hehehee....baikkan aku???

2 comments:

Che-Cheh said...

Selamat berpindah rumah!!!

Akif so pandai ya...pilihkan bag utk you.

rizza said...

heheheh... nanti sennag le ko jek laki ko..akif tolong sampaikan ..hehhe