>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, December 2, 2006

Welcome

Welcome to my blog!
Sebenarnya blog ini adalah sambungan dari SINI
Aku sayang blog lama tu tapi, aku tak berkenan sikit la..so aku move ke sini. Pada mulanya nak copy paste semua previous entry masuk sini tapi bila kulihat semula...amatlah banyak, maka cukuplah sekadar dengan link.

Aku dan blog
Pada mulanya, aku cuba guna blogger, tapi pada masa itu ilmu blogging ku amat sikit (totally zero actually..masa tu aku mmg tak paham amende pun ttg blog...so time tu blogdrive amat sesuai ngan aku yg buta blog..haaha)...ampun blogdrive....
Tapi sekarang ni aku jatuh suka kepada blogger....so here I am...

3 comments:

Che-Cheh said...

Ohh pindah rumah ya...hehe
Congrats!

ummizz said...

tahniah kerana berjaya guna blogger.
btw, blogger tak boleh import dari blogdrive ke?

fid said...

che-cheh
10q...
ummizz..Insya Allah....