>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, December 12, 2006

Pergi ke zoo & busy

Zoo
Pada hari Isnin lepas Akif sekeluarga telah pergi ke zoo. Ingat ke tak ramai. Mak aiiiiiii...30 minit jugalah Q untuk beli tiket.
Pada mulanya nak pergi awal tapi atas sebab-sebab tertentu jadi lambat.
Mula-mula kami ke Kinderjik untuk beli spare part breastpump. Out of stock plak, so tak belilah. Then teruskan perjalanan ke zoo.
Sampai zoo dah 1:00PM. Then 1:30PM baru boleh masuk. Akif suka sangat tapi mummy peninglaaa...semua Akif calls 'CAT'!!!!!!
Tujuan mummy bawa Akif ke zoo untuk kenalkan Akif dengan pelbagai jenis haiwan, tapi Akif tetap sebut cat!! Gambar Akif melawat zoo belum update kat FP lagi. Nanti mummy free sikit mummy akan update.

Busy
Sejak akhir-akhir ini, aku amatlah sibuk dengan EMC test. Kononnya support QA! Tapi dah tahap 'kuli' dah ni!!!!!
Kat office ni pun, aku dah naik confuse, mana satu 'boss' yang patut di ikut. Mmm.. Masalah la kalau semua gila kuasa!

2 comments:

Che-Cheh said...

Cepat upload gambar ke FP ya. Wohooo. Dah lama I tak gi zoo. ;)

Mo-C said...

hahaha.. semua pun cat ye... cute