>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, January 22, 2007

Astro

Aku..Aku memang kuat 'complaint'
service sana tak ok service saya not god servoce sini ntah apa-apa....
Kali ni aku nak memuji pula lah...
Tentang Astro.
Pada hari selasa lepas, hubby baru sahaja fill in form 'borang pemohonan Astro"
Kemudian pada hari Khamis,kontraktor Astro call cakap nak datang buat pemasangan.Opss please come on weekend. Jadi kontraktor tu kata nak datang on saturday 1pm.
Then oklah.
Astro ni aku taklah nak sangat,so aku tak kisah sangat. Then pukul 12pm+ kontraktor Astro call cakap dah nak sampai.
Kemudian mereka pun sampai. pasang apa yang patut dalam 30 minit macam tu semuanya siap.Bagus betul.
Andainya streamyx dulu macam ni alangkah bestnya...

2 comments:

Che-Cheh said...

Hehe bravo Astro!!!

anamiraa said...

macam2 la cite ko fid!