>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, January 12, 2007

birthday

O-tanjoubi omedetou gozaimasu to ME!!!Hahahaaaa

Hari ini merupakan ulang tahun kelahiran aku yang ke-28 tahun Masihi.(ikut tahun hijrah aku dah akan 29 tahun 12 safar ni)

Dah tua!!Uhuks..Tapi jiwa masih muda.Hahahahaa

Malam tadi lepas hubby bagi tahu akif yang tomorrow is mummy's birthday akif tadah tangan....Bukan berdoa..minta goodies. Di Taska dia kalau birthday kawan-kawan atau pun birthday dia parents akan bagi goodies. Mummy tak sediakan goodies so mummy cari la paper bag goodies gi kenduri last weekend and bagi dia.
Hahhaaaaa..

Tiada sebarang sambutan. Itu adalah normal bagi aku. Masa aku kanak-kanak dulu tak pernah aku ambil kisah langsung tentang birthday aku. Cuma birthday Akif sahaja aku nak do something (contohnya bagi goodies kat kawan-kawan dia ke..hehehe)

5 comments:

anamiraa said...

HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!!!!
MANY HAPPY RETURNS!! AKU DOAKAN HANG CEPAT2 BERENTI KERJA TU DAN DAPAT KERJA LAIN YANG LAGI PEKDAH!!

HE..HE..HE..TAKE CARE BEBEHH!!

fid said...

anamiraa
arigatou!!!
tu laa..ishhh doakan aku ya...

mama ja said...

Happy birthday mummy akif.. hhehehe..

Che-Cheh said...

Happy Birthday dear friend.

ummizz said...

happy belated birthday