>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, January 20, 2007

SABTU 20 JANUARI

Hari ni 1 Muharram 1428, Akif, mummy & daddy cuti! Akif bangun awal hari ini secara automatiknya mummy&daddy kenalah bangun awal. Mummy bangun kemas rumah, sidai kain, cuci kain dan lipat kain. Akif?Bangun buat sepah!!!Masa mummy nak mop lantai mummy 'arahkan' akif&daddy pergi kedai beli roti nak buat sandwich.

Ni akif tengah menyepah rumah.untuk gambar terbaru silalah lawati fotopages kami

Ishhh apahal dua beranak tu?Diaorang buka TV berita mandarin..faham ke???

Alamak ada orang nak datang pasang ASTRO laaa kena stop. Rumah lama dulu Astro datang package with house huhuhu..Ni 1st time la nak ada Astro sendiri.
Bagus juga pindah rumah ni, walaupun bulan ini sengkek nan amat puas hati banyak barang milik sendiri.Alhamdulillah.....

Petang kang kami nk 'bertani' cheeewahhhhhh...Best juga rumah atas tanah ni ya......

Baru je puji rumah atas tanah...hujan laa...uwahhh ponat aku kejar-kejar angkat kain hahahahaha
senaman...:P

2 comments:

ummizz said...

oh no wonder citer pasal channel ria tadi, dah ada astro rupanya.. tahniah

fid said...

tu la pasaiii....