>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, August 4, 2007

Berurut

Setelah 22 bulan+ aku bersalin baru hari ni aku berkesempatan gi berurut....Tu pun sebab aku 'tak leh pandang belakang'
Aku berurut satu badan+bubble bath...RM90...Buat kat D' Belain section 18.
Ada gak pakej bersalin etc.Sapa nak tau detail buleh email aku ka sms ka call ka....
Pakej bersalin+masak kat umah selama sebulan dalam rm2500 etc...

Rasa selesa sikit badan aku but rasa sengal kena urut masih ada..bersimpul siul la urat aku nih..

btw bubble bath tu best gak ala2 spa gitu......

2 comments:

nornaimah said...

assalamualaikum wbt..

nak!! nak!!!...saya tgh cari tempat / org yg bleh urut & bagik pakej pas bersalin,..

I'm expecting my 3rd child this coming nov. Bab urut2 utk dua2 anak seblom nih, nenek saya yg buat,..Itu pon sbb nenek saya insist nak buat,..kalu tak mmg dah lama nak cari tukang urut..

Bleh bagik further info / contact number ke kedai / tempat kat Seksyen 18 tuh..

err...nih seksyen 18 shah alam ke?..

tenkiu..

Fid said...

OK nati saya ambik numbernya ya