>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, August 11, 2007

shopping mopping

Hari ni....Ops mula2 nak cerita
Hari khamis ke rabu ntah kereta kecik kemetot kami kena langgar dr belakang kat depan opis hubby.....
Makanya ter'songeh' la sikit belakangnya rebeh sikit ja tapi nampak la kecacatannya...
Makanya tadi pagi2 hubby dah bangun buatkan anak dan isteri dia scramble egg special punya dan dia pun tinggalkan kami pi repair kereta....Pukul 4pm baru dia balik...Cost baiki org yg langgar bayar...rm150....

Alhamdulillah hari ni gedebi behave sangat..siap tolong tepuk mummy tido lgi bila mummy terjaga mummy tgk umah macam tongkang pecah.......dia sengeh and datang kiss mummy....tapi yang tak bestnya lepas kiss dia bg tau..
"mummy ...ni u-uh ni"
Hahahahahhahhaa

Bila hubby balik aku bg dia makan nasi then kami siap2 gi babyland...Tujuan utama nak beli sebamed baby bath.
Sampai sana...Astagfirullah hal a'zim....SALE!

Rambang mata aku tengok pam2 yang murah2...Serius aku takleh nak gerak dari lorong pam.....Aku tgk avent rm170+(isis) spectra3 rm299..Dan banyak lagi la....Takleh nak jalan aku jadinya
Termuhasabah diri bilang berapa jenis pam aku ada.....makanya aku tak jd nak pk nak beli baru (isis)..Tup tup hubby cakap...
"abang rasa baik ayang beli satu avent tu"
"tak de duit la"
"abang bayaq"
"tak yah la...buleh guna lagi....yg ada tu pun tak guna sgt (spectra3)"
"betul tak mau?"
"Betooiiiiii..Tapi nak techni ice"

Aku nak techni ice sbb techni ice aku ada 2 ketul je yg ok yg lain pecah perut hero baling......
Dapatlah satu cooler bag free.....bertambah koleksi.....

Namun aku dah bg tau hubby 3 tahun lagi aku nak pam baru..Buleh???

Awatlah aku ni minat sangat kat breast pump???????????

2 comments:

rizza said...

fid..heehhe
rambang ye bijik mata ..hahhaha
aku pun gitu walaupun aku tak pam susu...tiap kali pi kedai/mall aku pi lorong pam tu..hehhe gile ko..time sale..cam nak pitam rase tgk..ade tu siap ngan warmer n striiser tu....gile2

anamiraa said...

he he he... apa nak kata.. bila dah jumpa idaman hati, mesti la jadik tak keruan... tak nampak pump, nampak kotak pun jadik he he he..

jangan hang terbawak2 dalam mimpi sudah! tu dah kira kronik dah tuuuu...