>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, August 15, 2007

someone told someone

Someone told someone there are parasites in the department.
Someone told someone that if he/she wanna to get better position he/she must work overtime every day.
Someone told someone that the married lady in the department cannot give commitment to the company....

someone-His' a 'shit'. Memang damajalmal punya ni.He's a senior but an idiot!
someone- New staff

Bayangkan kalau korang dapat new staff korang bg tau new staff korang benda2 negatif yang sah2 satu penipuan....Fitnah demi nak jaga reputasi korang aja...Memang la...

No wonder la...2 org new engineer yang sepatutnya join group aku cabut! Aku blame someone.
Dia ni memang tak de 'dignity'....Dia suka perkataan dignity tapi dia tak tau makna!
Kelakarkan?
Dia ni bodoh tapi buat-buat pandai.
Dia ni kerja tak de rehat dalam kata lain tak tahu guna masa.

Doakan aku cecepat berambus dari berkecimpung dengan someone ni

1 comment:

anamiraa said...

ada jugak orang bengong yang workohalic cam tuh... weh cepat2 la larikan diri... aku doakan hang..