>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, August 20, 2007

Jagalah anak kita

Jagalah didiklah anak kita....

Berita hari ni
kat utusan
gerun aku.
Ni nak membuatkan aku makin mengawal anak aku nih!

Tahniah to rizza dan hassan
Aku baru baca pagi ni dalam upacara monday blues melawat blogs pilihan hati hahahahaa.
Cayalah ko za!

Aku gi parenthood exhibition kat MV semalam.
Komen aku
TAK BEST!!
promoter penat ke apa aku tak tau la..semua tak layan....Cam akulak terhegeh2 nak melawat gerai derang cisss....sekali pusing kami balik....
Namun aku dah dengar dah bunyi medela Swing, mini e, PIS.....Kalau aku ada banyak rm next aku nak sambar Swing la.....3-4 tahun lagi la....

3 comments:

anamiraa said...

weh fid!
kabare? dah lama tak 'borak' ngan hang ha ha ha ha...

aku busy kejar sales untuk compeni .. kalau tak maka kuranglah bonus nanti heee.. tak rela aku..

ok, saje je menjenguk hang...

Fid said...

anamiraa
aku ada je...apa2 aku update sini hahaaa

rizza said...

hehehhe fid...
tq...

beli2 madela...hehhe
aku pun gile kalau tgk pump tu
hahhha