>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, July 12, 2007

demam

Aku demam
Aku MC nih...Semalam 830am aku gi SJMC medical check up..Company arahkan...konon jaga staff la nih...
Ada 4 tests,Urine, ecg, x-ray and blood test. Aku buat 3 je sebab aku tanya kalau BF buleh x-ray ka nurse? Nurse kata..Tak yah la...so tak yah la...
Mula2 urine test..siap..then blood test..Lepas je blood test aku terus seram sejuk..then ecg...aku makin seram sejuk...Sampai opis pukul 12pm aku bergegas ke purchasing Dept then pergi part store ambik AC adapter yang aku nak..Balik opis pukul 1220pm...Aku settle serba sikit kerja then pukul 1244pm aku fill in gate pass (keizinan keluar kawasan kilang) dan minta GM sign...
Aku balik pukul 130pm sebab nak bawa si gedebi gi SMC plak jumpa ENT specialist.......Badan makin seram sejuk...sementara tunggu kekasih hati aku datang jemput dr kilang aku pam susu but punyalah tak larat...

Gi SMC ..Lama gila tunggu doctor..Arghhh Aku makin lemah dan lemah....

Then lepas ambik ubat gi Takaful plak...Aku makin lemahhhhhhhh..Gedebi lak buat perangai

Then siap urusan.....
Aku minta hubby bawa aku pi klinik kat sect 25..Rasa macam nak merangkak dah nak masuk klinik tu
Doc bg ubat dan MC hari ni...Aku balik rumah aku terus naik atas katil tidor...dari 7pm 11 july sampai 7am 12 july...Pagi tadi hubby aku kata gedebi tak keruan malam td tengok aku 'tak sedar'...Gedebi masuk nyusu then keluar then nyusu lagi..Pandai plak dia cari sendiri....

Ni pun aku masih lemah...Kenapa erk?Takkan sebab ambik darah 10ml pun dah demam..kemerenya..Ahaks...

4 comments:

Yan said...

get well soon, Fid.. demam biasa ampun lagi.. jangan kena chicken pox ;P

rizza said...

take care fid....
akif tu pun...

semoga cepat sembuh....

Nero ...... said...

Cepat sembuh...harap2 jgn le sampai ke denggi lak..lain mcm je seram sejuk tu..

anamiraa said...

wei sakit kaa...

kesian kat hang...aku dapat imagine keperitannya..

get well soon!