>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, July 13, 2007

jatuh longkang

Semalam si gedebi jatuh longkang dengan motornya..longkang kecik depan rumah. Masa tu mummy sibuk angkat kain, dia plak bukan main confident dengan motor dia tu....meluncur baik punya....gedebuk jatuh longkang..tayar depan je yang terjun but secara keseluruhannya motor tu pun terbalik la...dia tertonggeng sikit....
Tak nangis pun but his face at that time soooo cute......muka macam..'oh mummy help me'
Bila mummy angkat dia terus dia hug mummy tak lepas lepas..Menyesallah tuh!
Then mummy angkat motor dia dan bawa dia masuk rumah....

Semalam the best word of the day...was AYAM....
Asyik sebut ayam aja...
'mimi..nasi n so-op ayam ..yummy'
(so-op=sup)

"O-oo ayam!'

" mimi bird tu ayam.."

"mimi ayam tu bird"

mummy bagi tau dia...'ayam, chicken, niwatori'
haaa?wiwalowwi?
bukan wiwalowwi la niwatori..
nanak la..AYAM..AYAM AYAM...

Dan semalam dia rindu kawan dia si jaja ngan si adam...Tak abis sebut 'jajja' ...'addam'

Hari ni dia gi school..Mummy kerja daa...

2 comments:

madamoiselleczar said...

fid,
uik...nasib baik akif tak apa2 eks? btw,kiut sgt telatah akif tu! hahahah...
Danial pon suka sebut AYAM!!!!! pantang lambat skit suap..mesti dia jerit..`mummy nak AYAMMMMMM!!!'...heeee..sume pon ayam ....pd hal kita suap fish..dia tetap gak nak sebut AYAM..haiyooooooo

rizza said...

amboi...masing2 dah pandai sebut ayam
heheheh