>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, July 2, 2007

letih

Orang utara kata penat tu 'letih'
kalau disebut letih maknanya penat la

Weekend lepas ni amat meletihkan....
Tu yang aku tak suka orang datang umah aku tanpa plan nih!
Rumah sewa kami tu memang kecik....complaint plak....

Semalam lagi penat...
Aku target derang balik petang rupanya pukul 10pm baru balik..Alasan tiket bas tak de..Mmm...Dah tu adik aku dari kg datang plak.....
Adik aku yang 1st balik kampung sekeluarga nak minta kami hantarkan anak ngan wife dia serta barang ke rumah derang..Naik motor mana boleh bawa semua tu..Memang dah plan..++++ adik aku yg bongsu datang nak jemput nenek aku balik kg....nenek aku datang umah mak cik aku....

Kelam kabut malam td lepas antar adik ipar aku antar plak relative hubby...
Baju blom iron....beg anak belum kemas ...Tensi je aku...Hahahaaaa
Dah settle semua baru lega.....

Sepanjang sedara hubby datang anak aku memang asyik buat perangai.....Ngan anak sedara aku aka cousin dia..dia ok....Malam tadi on the way antar anak sedara aku bukan main lagi dia berborak ngan cousin dia tu...
Mmmmm....

Malam ni nak kena antar adik aku gi umah mak cik aku plak....

2 comments:

anamiraa said...

wuiiih!
aku pun letih baca entry hang...
sabau je la nak buat macamana.. memang ada jenis orang camtu dalam dunia ni...

lagi satu, apsal tak bawak je akif..pasai hang tak nak join kaa?

kesian jugak kat laki hang...mesti serba salah dia kan...

Fid said...

anamiraa
mcm mn nak bawa kami..ko tahukan kereta kami besar mana...
uhuks....ranap!hahahahahaaa