>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, July 1, 2007

bosssaaaaannn

Weekend ni paling bosan dalam sejarah hidup aku berumah tangga
Hubby pagi2 dah out ngan sedara mara dia guna kereta AKU!
Anak aku nangis guling2 sebab kena tinggal....
dia tak habis2 sebut "daddy aye" yg membawa maksud daddy saya...dan..."car aye" membawa maksud kereta saya....
Aku dah sms hubby pesan jgn lupa diri dannnnnn jangan buang tupperware aku yang derang ambik tanpa izin aku tu...abih koleksi tupperware aku!!!!!
Nape derang tak pandai minta izin erk???
Ingat harta anak sedara derang ka??

Anak aku menangis sampai tertidor ngigau2 plak tu..."daddy aye" tak pernah daddy dia keluar tanpa dia..kesian......

"mimi...na daddy aye" (mummy mn daddy saya?)

Ur dad went out with his relatives!

"nyi baby" tunjuk diri dia...

He left u and me at home....

"Nak daddy aye!"

Nangis2 minum susu sambil nangis dan tertidor...

Rumah gua macam tongkang pecah..lantak...Bukan aku yang sepahkan.....

Hari ni aku memang keluar tanduk la......
Aku dah tak larat nak sabar la......

3 comments:

rizza said...

ala akif..cian nye dia...
sabo je lee...

Nero ...... said...

Ala sedihnya aku baca...awat ko tak ikut sekali fid?

Fid said...

nero...tak muat kereta la