>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, July 18, 2007

hah mimi pe pe

hahh mimi pe pe le baby...
maknanya mummy lupa la baby...

mimi pe pe baby dah 22 bulan...happy 22 bulan 1 hari si gedebi.....

Berdebar-debar je tunggu si gedebi 2 tahun....

7 comments:

MOviez said...

do you have more web traffic? visit my blog directory and help u.. bye http://add-your-blog.blogspot.com/

Nero ...... said...

Yang buat ko tak sabar sebenornya ialah ckp dia exlusifly bf for 2 yrs..bravo sabor ye lg 2 bln je...ko mentor aku fid dlm bf ni..keep it up...

anamiraa said...

hee.. kalo aku pun berdebar gak..eh tapi kau memang nak stop pam la ye right after 2 years? ish tak dapat aku bayangkan tak usung pam kulu kilir..

Fid said...

anamiraa
aku TAK DE plan nak stop pam...maknanya aku akan kekal pam susu sampai...........tak tau bila....

anamiraa said...

aku rasa kau takkan stop pump in this 5 years time. pastu sambung lagi 5 years untuk your second baby dan sambung lagi 5 years for your third.

seriously.

and i think it's GREAT!!!

aku memang bangga dengan kau!

Fid said...

hahahhaa 5 tahun......bf maybe boleh lg pam aku dah stop kot kalau 5 thn..ni haaa pam aku dah kong la...pam lama gila baru siap....

kalu aku angkat isis baru logik dan relevan tak?

Nero ...... said...

Memang rasa lain mcm kalu tak bawa pump to kulu kilir..kan Fid dah ckp hingga ke titisan terkakhir