>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, July 26, 2007

Khas buat pump ku..hahahaaaa

Kepada pump avent ISIS aku....
Aku nak bagi tau engkau yang aku frust sangat ngan prestasi kerja ko hari ini!
Kenapa ko tak secekap dulu?Ko sakit?
Aku dah belikan ko spare part..tukar jantung tukar hati ko.....Namun ko baik sekejap je ni ko buat hal lagi....Aku harap sangat2 ko boleh bertahan lama..Ko jangan buat aku hangin ngan ko..kang aku campak ko ke tong sampah hitam depan umah aku baru ko tau.....
Ok aku kasi ko satu lagi peluang....Malam ni aku akan pakaikan ko valve baru..esok ko tolong buktikan salah valve lama ok?
Kalau KO juga esok....Mmm..u know kan what i'm thinking now?
Yes...You will never be with me anymore....Akan aku sumbat ko dalam lemari biar ko bertapa tak de maknanya kalau ko dok dalam lemari tu......Ingat!Esok peluang terakhir buat ko!
Seperti mana ko tahu tukang cuci dan lap ko aka hubby aku pun dah aku maklumkan tentang prestasi ko ni dia pun dah bagi aku green light untuk aku lemarikan ko....Understand?

Mmm....Aku nak gi servey geng ko kalau ada discount lemarilah tempat ko akan kubawa kawan baru....

Jangan lupa aaaaaaa......Aku kasi ko peluang terakhir....haaa..dari whita valve aku bg ko duck bill valve then td aku pakaikan balik white valve....
Tau tak betapa kiciwanya aku bila aku pam susu aku ada tp ko tak moh wat kerja...kiciwa kiciwa..sebab ko adalah kebanggaan aku.....Aku amat bangga dengan prestasi ko dan keturunan ko hahahahhaaaaa.....

sekian celoteh aku buat pump aku yang tersayang.....

INGAT WARNING AKU YA....

4 comments:

rizza said...

fid..

heheheh aku rase nak gelak golek2..kelako le......
hehehe
aku dpt bayangkan ko cakap ngan pum ko tu..heheee

Nero ...... said...

Kahkahakhakah...pagi2 dah baca celoteh ko gan pump...kesian ko pump

anamiraa said...

ish ish ish...
neurotik sungguh hang ni!!

madamoiselleczar said...

wakakaka.....ngeeeeeeeeeeee ;p