>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, June 30, 2007

shock

aku macam kena electric shock...tadi pi tesco anak aku dia nak berlegar2 kat dlm tesco tak mau duk dalam trolly.Aku paling pantang tau...Kalau baby/kid dibiarkan merayau2..Ni anak aku nak buat gitu...Mood nak beli barang terus hilang dari plan nak masak nasi ayam aku tukar plan tulis blog..kahkahkah dah la tgh serabut gaban ni sat lagi depa sampai.......

Wahai rakyat malaysia jomlah kita pakat2 kawal sikit anak kita kalau kat pasaraya..Terangkan kat anak kita pasaraya bukan palyground...tolong laaaaa....

Haaa kejap tadi gi seksyen 18 jap repair sandal hubby..Depan mata aku..AKu tengok seorang mak biarkan anak dia buang paper cup kfc tengah jalan...dia tengok je anak dia buang then terus jalan.....Tak de disiplin langsung.....
Aku turunkan cermin tingkap kereta aku 'kelui'.."mem...tolong kutip balik sampah yang anak anda buang tu"..Aku naikkan balik cermin..Minah tu terpinga2..lantaklaaaa....

Tapak pasar malam seksyen 19...
plastik cup berlonggok2..patutlah kat selangor demam denggi bnyk sarang aedes pun bersepah....
plastik2 cup tu derang longggok tepi pokok dan kenapa ya pasar malam kat shah alam ni tak de tong sampah?????
Kalau aku minta tumpang nak buang sampah kat peniaga derang ada yang tanya sampah dr mana...mmm...Takkan aku nak bawa sampah dr rumah kot......

No comments: