>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, June 1, 2007

ponat

Aku penat ! Aku asyik balik kerja lepas jam 8pm je la ni.
Kerja..macam siot....
Dah la ada Prod. Manager yang bengap!
Bilalah minah ni nak resign?Ke aku yang kena resign?

Bila fikir2 aku rasa aku ni layak jd laboratory assistant dr jadi engineer hahahaaaaaaa
Bayangkan testing orang buat 10 hari...AKu kena buat dalam masa 3 hari dan aku 'run' 3 labs serentak...aku terkejar2 sana kejar2 sini dr 8am sampai 8pm..
Aku ada dibantu oleh 2 new engineer...Aku kena bagi tau apa kena buat la since derang pun baruuu sangat lagi.....

Lepas tu tadi CE kata kalu ali ni result failed kena pi Jepun...Frankly talk laa..aku tak mau pi..aku akan minta new engineer lah pi kalau betoi kena pi...Aku takleh tinggalkan anak aku..Kalu aku tinggalkan dia sama macam percubaan aku bunuh dia...

Bayangkan aku balik lambat ni dia dah demam..kalu aku tinggal dia seminggu?
Kalau dia baby merah lagi tak pe la...atau pun kalau dia dah besar faham bahasa tak pe la..Ni dia baru nak belajar kenal mak bapa....
Aku rasa better jgn aku yang pi..Kalau aku pi aku bukan buleh buat kerja pun....Silap hari bulan aku pi merayap...Jangan lupa..Yokohama tu 'kawasan' aku.....

No comments: