>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, June 9, 2007

Angin

Sejak discharged ni si gedebi kuat berangin.
Semua nak kita ikut kepala dia aja. Pendapat kita dia tak layan. Kalau dia nak sesuatu dia nak kita ikuttttttt apa sahaja..as ordered!
Perghhhhhhh....
Ngan aku dia tak nak sangat tapi dia 'membuli' daddy dia tak hingat punya!
And he's a little bit fobia dengan bilik air...And unbelievable....Dia ingat macam mana dia jatuh kat bathroom.
Siap boleh buat demo!
Tahukah dia betapa terkejut dan gelabahnya mummy dan daddy dia masa incident tu?
Tahukah dia jantung mummy dia hampir berhenti mengepam darah masa tu?Tahukah dia kelenjar2 rongga mummy dia masa tu rasa macam kena siat-siat?
Dia boleh buat demo!!!!!!!!!Mummy semahunya ingin lupakan peristiwa itu......

1 comment:

rizza said...

sabo fid..hehhe
budak2 ni bijak buat demo..hehheh
sebab dia ingat ape yg berlaku..

take care..