>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, June 11, 2007

bantut

Suatu hari ditengah kesesakkan jalan raya...Si suami dan isteri berborak
I:Abnag...nampak gayanya I takleh nak cari kerja lain la selagi anak kita tak besaq.
S:Awat?
I:Kalau I kerja tempat baru orang lain 3 bulan dah abih probation..I maybe 13 bulan tak tentu confirm....
S:Pelikkan anak kita ni..Apasal asyik sakit erk...
I:Ntah laaaa..And kesian U bang..macam mana record kerja U ayik EL je nih....My record U tak yah pk laaaa...I dah tak kisah..Asalkan bulan2 I dapat gaji hahahaaa
S:Macam tak de wawasan je....Tu laa...OK Kot..Kalau bujang lainlah dah ada family memanglah macam2..tambah2 anak kecik
I:Alaaa..Opismate U tu single pun sakit semedang gak..
S: Opismate I yang mn?
I:Alaaa yang selalu pengsan tu
S:Ooooo..Dia tu sbb berat badan....
I:Gemuk sangat ke dia?Gemuk macam I?
S:Gemuk lagi....
I:Bang I di gemuk besar mana erk?Gemuk sangat erk?
S:U tu bantut!
I:What??????(jegil mata besar2...)
S: Ye laaa.Adik beradik u semua slim2 tinggi2 U je yang pendek...
I:Abih tu yang U gilakan I tu apasalI sejak azali memang macam ni maa..But U jangan lupa..Gemuk2 I ni wakil sekolah hoki tau...PPM peringkat kebangsaan ...Juara zon,Juara daerah...Boleh lari 200m dapat no.1 tau..U jangan main2...I juga boleh belasah U tau!
S:Itu dulu....
I:U cabar I ke bang?Apa U ingat kawan2 sekolah kita yang slim2 tu bagus sangat..Badan je slim lemak tepu fuhh...Lari terkedek2 tak de gaya langsung!Lantaklah I gemuk pun I kuat!!!!!I gemuk pun i mampu feed anak kita dengan my own milk tau!
S:Yeee I tau U kuat lari kuat lompat kuat makan kuat jerit semua U kuat...Ya thankssss
I:Ano neeeee...Fusagenjanai wa yooooo
S:Amende???
I:U jangan nak kutuk I ya...U yang gilakan I sampai sasau!
S:Ya laaa memang I gilakan U..so what????
I:Nak jawapan????
S:Yup
I:Jangan banyak songeh laaaa...Dah dari dulu U dah tau rupa bentuk I memang macam ni so takyah la nak sebut2 lagi.....I pantang tau....
S:OKlah OKlah..Nanti I duit banyak tak tau nak buat apa kita sama2 gi slimming world yeee...
I:Gi buat apa?
S:Slimkan badan!
S: U kata I bantut....ingat ke U nak carikan ubat bagi I tinggiiiiiii....

4 comments:

rizza said...

fid..fid..hehehe

anamiraa said...

kah kah kah apakebenda ni? luahan rasa ke? kah kah kah..

Fid said...

wehh anamiraa
aku tgh angin ngan mamat sorang tu....
hahahaaaaaa

tiey said...

wakakaka.... lawak la korang neh... demo kawaiiii... hahahaha!