>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, June 10, 2007

fobia

Aku fobia!
Aku takut nak tinggalkan anak aku.
Esok aku kena kerja..Aku takutttttttttttttttttttttttt sangat2...
Nak ke anak aku dok Taska?
Aku punya plan in case esok dia meraung meronta2 tak nak dok taska aku EL ..
Gilo cuti dah tak de...Nak advance pun takleh dah...Unpaid pun unpaid laaaaaaa

Aku risau juga fikirkan sample kitaorang yang hantar ke jepun tu..Kalau kantoi ..Arghhh kena ada orang pi jepun settlekan...Komperm aku tak boleh gi dan aku memang tak nak gi.Aku doakan semuanya ok.Amin.
Lepas jepun germany plak..Arghhh kalau germany bosses yang gi so abaikan abaikan...

Anak aku tetap ngan perangai baru dia Ya Allah......Memang menguji kesabaran sungguh...Nak dukung nak jalan nak duduk...semua nak kita buat tapi bila kita buat semua salah.....
nak 'a-yer' dah bagi a-yer nak susu plak bagi susu nak mickey mouse....Memang BP aku dok naik turun naik turun la hahahahaha sib baik aku tak de penyakit apa2

Le ni dia pantang aku pam susu masa dia menyusu.Dia boleh stop nyusu pi tempat lain.Betapa jeliknya pam tu dibandingkan dengan dia......dipijak2nya spectra3 aku...dihempuk2nya
Tapi hari2 check freezer tengok stok ebm dia ada ke idak.......mmmmmmmm

4 comments:

rizza said...

fid..
hehhe pandai akif check stok ebm dia cukup ke tak ye..hehee

mawar said...

siannya baca pasal akif yang kena fit tu..takut gak bila dibayangkan..take care yer fid benda-benda unexpected mcm ni mayb berlaku..as ujian kepada kita dari Nya..sabar dan redha ok..insyaAllah semua nya selamat :)

Nero ...... said...

Yelah sape tak fobia kan jadi camni...baya anak2 kita ni mmg tgh lasak le..mmg risau dibuatnya..

momidanial said...

heee..fid..mmg harus ko fobia beb! sapa yg tak fobia kalu dah jadik cenggitu kan? well, kita sume pon harus beringat gak...aku plaks..mmg tak leh tgk iklan --> mak dia tgh pegang tgn anak dia masa nak lintas jalan tu..sekali,handphone si mak plaks berdering..maka dia pon pi lps kan tgn anak dia utk menjawab hp yg berdering dlm handbag tu...sekali smbil jawab phone tu..dia trus jek melintas dan terlupa pd anak dia yg dia dah lpskan tgn tu...hu..hu...seterusnyer...sendiri mau hengat larr kan..nyesal tak sudah tu.... mmg aku ngeri siut...buat aku sentiasa ingat kat iklan tu jek... :(