>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, May 11, 2008

Am back

Alhamdulillah
pukul 830pm tadi kami selamat tiba ke SA....
Penat sgt

sampai aja kami terus buat operasi...10days tinggal rumah..habuk dah cecah alang(ogesa)
Tup2 sakt kepala...telan la parasetamol
sekali...dah tak ngantuk adeiii

sedikit update ttg anak terunaku

Didapati anakku ini membesar seperti manusia normal jua akhirnya

La ni musim nak try segala jenis makanan....
SEMUA..pedas masam masin pahit bagai..SEMUA.....

Makanya....salahlah tanggapan mereka yg kata bdak yg HANYA mkn nasi kosong nnt akan jd 'pemilih mknn'
Aku tak suruh dia mkn pun tapi dia yang minta nak rasa...
yang tekak dia 'sudi' dia telan yg idak dia luah...

alahai.nak hanyen plak...stop dululah nnt aku sambung lagi laaaa....

3 comments:

rizza said...

ye betul fid... heheh le ni dia dok mintak "oren jus"...

Marisa said...

betoi la.. anak aku lg parah la ni...
smlm dia mintak makan kerepek pedas. dah la kerepek tu kwn ofis aku punya. terpaksa la aku bukak.... sabau je la...

Erna said...

takpe..anak aku pun makan nasi kosong gak.. hehe. Tapi bila dia nak merasa, makan ajer macam2.. Danish ni lagi adventure dari Damia in terms of bab cuba mencuba ni la.. tapi kalau hangin dia nak makan nasi kosong semula, alamatnya kosong je la hehe Damia sampai sekarang kadang tu mmg nasi kosong sajor