>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, May 12, 2008

Breast pumps to let go

Ehem..IKLAN
 
Breastpumos to let go
 
1. Spectra 3
Tahun beli 2006 (jan-March kot..Tak ingat dah)
Condition: Good but maybe 'pemilik baru' kena beli new tubing.(Kalau tubing shj kat babyland RM15)
Price: Detail will be discussed
 
2. Avent ISIS (manual)
Tahun beli: 2007
Beli masa akif berusia 20 bulan(ke 22 bulan?), le ni akif 2 thn 8 bulan.Aku stop pump ketika akif 26 bulan.
Condition: Good
Price: will be discussed
 
Kepada yang berminat boleh hubungi saya
 
 
crafidah (at) gmail(dot) com
atau pun
sms or call 0132023394
 
Ohhh
Reason kenapa nak let go
1. Sebab dah tak digunakan lagi
2. 2nd lambat lagi
3. Daku ini sudah berkenan dengan satu package pump hahahhaaaa..Dan ada orang kata tiba masanya nanti dia akan beli...
 
itu antara alasannya
 
btw
fuhhh smlm gi babyland...
cantik noo cooler bag medela yang baru tuh...
ish ishish...
 
Sekian, terima kasih

3 comments:

mamadeela said...

wah fid, nak let go dah ke pam tu. . ni mesti ada perancangan beli set Pump In Style for next baby ni .. hehehhe...

Ms Lola said...

wah... nak letgo? aku mcm tak tak percaya. itu kan harta ko yg tak ternilai. :P

Fid said...

pikan td aku buka balik 'kotak hikmat' aku tgk pump2 yang ada rasa sayu laa.
kahkahkah
tapi umah aku kecik weiiiii
tak dak ruang dah
lg satu kekasih hatiku kata kalau let go pun bleh nnt bila nak guna dia beli yg lain....macam ada jaminan gitu......

tp tgklah dulu..kahkahkah..nanti kalu aku ubah pikiran ka...kahkahkah..