>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, May 2, 2008

update dr kampung

Alhamdulillah
Kami sampai kampung smlm..230pm.

Hari ni kami bawa mak aku gi jumpa pakar tulang dan sendi..

Keputusannya

Nak kena gi hospital. Kaki mak aku tu maybe kena 'buang'.

Kesan dr kencing manis.
Tulang dah kena telan dek bakteria.

Yang aku terkilan
mak aku patutnya pi jumpa pakar early feb hari tu tapi dia tak pi...alasan ...'susah nak tinggal cucu dalam pantang..'

Dan sepatutnya early dec dulu juga dia sepatutnya pi jumpa doktor pakat kat PPUM....Tapi dia tak mau mai umah aku

Dan bila dah jadi lagu ni...aku mmg berleter macam tahi lembu jatuh....
maka aku kata apa jua keputusan doktor spetal nanti..nak 'buang nanah' ka nak 'buang kaki' ka mak aku kena redha

masalah la ni..aku kena balik SA..kerja cari duit tapi tak dak sapa nak jaga ayah aku ngan mak aku....

Aku ni cuti mmg dah tak dak s(ada berbelas hari lg tapi company style ikut koata....
Kalau aku cuti maka jadi unpaid leave sbb koata sampai bln ni dah tak dak

kalau sehari aku UP..rmXXX melayang...kalau seminggu UP mau senget sebelah bahu!!!

Doakan aku ya


10 comments:

rizza said...

fid... be strong...
semoga ko di berikan idea2 yg bernas n dimurakan rezeki...

anamiraa said...

fid,
kalau pelawa makpak hang duduk ngan hang tak boleh ke? laki hang ok?

cadangan je. kalau tak relevant abaikan ok.

anyway, aku doa semoga segalanya selamat untuk hang sekeluarga.

mamadanish said...
This comment has been removed by the author.
mamaaina said...

Fid,
be strong ker...

Doa banyak2 semoga segala urusan dipermudahkanNYa..

Hubby aku selalu pesan...kalo sekarang kita ditimpa dugaan ada orang lain yang lebih besar dugaannya dari kita...

mamadanish said...

salam Fid,
May Allah Bless You and your family dan semoga dimurahkan rezeki..Amiiinn

Mommy Hafiy said...

salam fid...
gambatte!
doakan nor jugak..nak nyuin 12 may nih..huhu

Erna said...

fid,
semoga dipermudahkan Allah dalam segala urusan.. be strong..be brave..May Allah be with you..

Nero ...... said...

Semoga everything will be ok..take care..

Marisa said...

semoga allah mudahan urusan hang n family....

Fid said...

aku mmg nak bw depa mai umah aku
tapi mak aku tak mau
adik beradik ngan sedara mara dia tak bg

tapi aku kata kali ni ja aku bg chance lps ni tak dah chance lg dah