>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, May 17, 2008

cerita sabtu

Tadi siang gi SMC ..Check up si comel.
Terjumpa ngan gynea yg sambut kelahiran akif dolu...Dr.BK Tan laa..sapa lagi.....
Kihkihkih...Dia pun dah tak ingat daahhh...."ehhh dah besar..."
Ya la doc dah dekat 3 tahun daaa....

hahahaaa

Sempat tu berSMS ngan erna
mau idak..aku sampai SMC pkl 10am...(terlambat daa sbb terlena balik hahah)
dapat no.giliran 35...Masa sampai tu no.9
Pukul 130pm baru settle semua hahahaaa

p/s:Ada tak sesapa kawan2 yg agent PruBSN?
Kalau ada tolong hubungi aku hrehehehe........
(Cik Yan....Kalau hang nak suruh agent hang contact aku pun tak pa)
Kalau tak dak agent nak kontek aku nanti aku kontek main opis PruBSN laa...hahahaaaa

(akukan mmg tak suka agent apa2 pun contact aku melainkan bila aku nak depa kontek aku hahahah..terukkan aku ni)

sekian

4 comments:

mummyvaio said...

ouuhh...my best friend agent prubsn...nak kontek dier try la gi homepage dia...http://lorongsetia8.wordpress.com/ kat situ ader kontek no dia n link for prubsn info.

mamaaina said...

Fid,
aku pun tak suka org duk paksa aku suruh ambik,kalo nak aku cari sendiri,last week baru jumpa mamat nie..oklah...sign up for Aina...dia pun jenis tak suka nak desak2 org..
link dia:http://www.azwira.com/

Yan said...

Fid,
aku pun tak suka la org calling2.. apa kata kau borak2 je dgn dia dulu via Gtalk? nanti aku bagi la ID dia..

Marisa said...

ofismate aku pun ejen. tp payah utk hang kot.. sbb doj jauh