>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, May 22, 2008

Blog of a handsome guy of mine!

Announcement
 
Handsome man of mine(gila berbangga) tetiba mencurahkan isi hati untuk berblog.
For me it's good la for him..at least taklah 24-7 dia pikir nak buat kerja ...how to make his company make more money kaaaan...
Paling tidak dalam sehari makin bertambahlah topik yang boleh kami bincangkan hahhaaaaa
 
sebenarnya blog dia ni dah lama dia create tapi.....(biar dia yang menjawap)
 
So...ni 2nd kick-off la....
 
Apa-apa pun all the best.....
 
So the blog address is
 
 
 

10 comments:

pinkytoe said...

dah baca blog teman lelaki mu itu.. ceit..sungguh male-oriented sunnguh!!!

anamiraa said...

technical sgt la weh itu blog. aku nggak ngertik!

Marisa said...

tu la... dah bukak...betoi la sungguh MALE!

Fid said...

aku pun dah komplen
tapi lantak ke dia laaa...

Marisa said...

betoi la... blog dia....suka dia la.... kite jek kata gitu.. MALE2 yg lain.... mesti suke...

Yan said...

first thing yg terlintas dalam kepala aku ni bila baca nama blog is cerita Kaizer dalam slot Samarinda..

drama sungguh ke aku ni?

mamaaina said...

sama lah kita Cik Yan...ahhahahah...

kuireena said...

Fid,

Ayat2 laki hang mcm journalist yang melaporan berita la. Ayat ayatnya sangat rasmi.. hahaha..

Takpe la, it's the effort yang penting..hehe

Fid said...

kuireena
tidak dinafikan hahahah
dah berkali aku bg tau but nak buat lagu mana dia mmg gitu...hatta kalau nak explain kat aku apa2 pun gitulah ayatnya...harharhar

cik yan and mamaaina
mmg dioa ambik berdasarkan drama kaizers...ejaan drama tu kaizers tp dah ada org guna tu dia buh kaizerz..hahaha
maknanya maharaja...

Erna said...

Aku nak pi terjah plak la hehehe