>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, May 9, 2008

latest info dr kg

Ya aku masih di kampung

Alhamdulillah
Mak aku tak kena potong kaki
Menurut doktor(diceritakan oleh hubby aku la sbb aku tak dgr dr doktor kerana tgh dok 'main' kejar mengejar...harap2 aku turun 3-4kg..hahahah)..menurut hubbyku
pakar tulang kat hospital SP kata..(dah hari2 ulang alik baling-sg.petani) kaki mak aku bknnya ada infection bagai dr kencing manis tu tapiii
tulang kaki mak aku tu hancur sbb kesan lama...dan baru
dr kesan over weight masa dia muda dulu dgn....kesan dr terlalu force the sendi to work........
Jadinya no operation required...cuma kena pakai iytu support la utk elakkan dr jd teruk

maka kami dah beli wheel chair utk mak aku..
Hari ni tunggu mende support tu siap..kalau semuanya lancar Insya Allah boleh la discharge...
thanks Allah
thanks friends for the doa...

nnt aku cerita detail
la ni aku tak dan aku ni sibuk kalah time kerja hahahaa

4 comments:

Nero ...... said...

Alhamdulilah semua nye ok ..mmg risau kan kalau mak sakit nie...

Marisa said...

Alhamdulillah everything OK.... tak pe la Fid... mmg ko sibuk sbb mmg jauh dr baling nak ke SP. even aku tak penah sampai Baling.... tp aku tau jauh gak nak berulang tuh....

Erna said...

Alhamdulillah..moga semuanya berjalan lancar. Take care all!

Mommy Hafiy said...

alhamdulillah..hosp mana kat sp tuh fid?cek org sp..hehe
semoga semuanya selamat..take care yer