>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, May 21, 2008

when the murai won't stop.....

I feel like we have a murai in our house..
the murai keep talking non-stop
..screaming...laughing..

Sungguh meriah suasana..kalah raya tau

Makanya harus diingatkan kalau dia tak tidur
  • tak de sapa2 akan bleh tonton TV sbb dia akan playback DVD magic english dia sahaja.
  • Tak de sapa yang bleh buat phone call or receive sbb mmg tak akan dengar pun...suasana bingit dgn dia punya suara nan lunak itu.macam sedap je kalau boleh mkn
sekali sekala dia akan bertukar jadi ultraman....
hahahahahhahaaa

Walaubagaimana pun I love him...
i love you akif



4 comments:

Marisa said...

wa... meriah sungguh... tu baru sorang fid... bayangkan kalau akif ada kawan.... hehehe.... terus je jadi kongsi raya

ealyie said...

fid, bleh tunjuk dak canner ghupenya dvd Magic English Akif tu no... hehehehe...

Fid said...

ealyie
DVD akif itu launun punya laaa.
namun isi kandungannnya mmg sama macam yg magic english dijual dipasaran tu
kan ada promoter2 magic english method tu...

disbbkan DVD akif punya ni mummy beli dr lanun rupa parasnya mmg ala2 lanun la juga...

marisa
hahahaaa
malam tadi dia berlakon konon he's handling a baby...
so mummy tanya la...
'nak baby ka'

nak tau dia jawap apa?
"baby?untuk apa?acif main aja laaaa..."
maka maknanya...
NO BABY'S ALLOWED IN THIS HOUSE!

Ms Lola said...

samo la anak aku - tanak baby jugak! tp suka main baby2 ngan teddy! nak kasi yg betul2 takmo