>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, October 29, 2008

30% ekuiti bumiputera

Perasan tak akhir2 ni
Isu yang tak patut dibuat isu dah makin dijadikan isu.

Aku tengok PM5 ni amatlah tak tegas langsung!

Aku salute Tun M.
Dia tetap PM terbaik aku!

Yang aku tak puas hati
PM5 ni kalau PM4 tegur sure dia akan jawap..ya ampun amat tak de respect..then how?macam mana aku nak respect dia?

3 comments:

mamadanish said...

ini mmg menggeramkan

Mommy Lyna said...

hahahahah.

tadi baru mengumpat pasal encik ni dengan member.

tapi saya suka yg lama. dia direct je 'komen' pasal encik tu di mana2. betul aper~

WARTAWAN : apa summary baj*t 20*9?
ENCIK : kita kena bagi lah...
-->nak bagi ape? orang tanye summary la m*ngk*k.

Fid said...

dia tak faham bahasa