>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, October 22, 2008

FB and friendster

Salam

Aku kerja hari ini.
Ya ampun banyaknya kerja!

Tekak sakit lagi..Uhuks...

Aku nak cerita
Aku nikan ada facebook(FB) ada friendster(yang ni semedang aku lupa password)
so maknanya aku jarang login la hahaaa

FB plak...Aku tak retinya nak guna!
1. Malas explore
2. Malas baca
3. Rasa baca blogs lagi best..
Pendek kata MALAS la

Tapi semalam aku tryla godek2 sat..Almaklumlah ada 'little helper' tolong on lappy..tolong connect network..so mummy guna ja la...
Lepas dia buat semua tu dia gi menonton cerita kegemaran dia la..(apa2 ja la)

Tentang FB and friendster ni..
Haruskah aku aktif????
Kalaulah aku aktif mak aii banyaknya aktiviti!
Mana dan!Kerja banyak ni!
Kahkahkahkah


p/s: sesiapa nak add aku ke FB depa sila la

FB orang bagi email ka apa???
Kalau email..crafidah at gmail dot com

Untuk friendster.
Aku sebenarnya dah totally lost la.
.hahahaaaa
kalau nak tukar password at mana erk?email bleh tukar ke yang lain????

update!!!!

Aku dah reti tukar password and email kat friendster hahahaaa
Buta buta buta sungguh...blind!
Celik dah....hahahaaaaa

so
email den
sama macam kat FB di atas..
PLUSSSS
crafidah

5 comments:

Ealyie said...

ekekeke.. den baru je tutup tab FB den, ni harusss bukak balik sbb nak add nama kome..
ala fid, buat2 ada masa jela layan Fb ni.. best jugak sbb senag nak upload gambo..
blog ni kena tunggu idea datang baru best..

mamaaina said...

sy add dalm FS yer

Erna said...

kihkih..wah, sekarang ada 'amaran bertulis' sebelum tulis komen nih ekekeke
tu la aku tengok.makin rancak hang update status
Aku punya friendster pun dah lama terkubur..tapi till now aku terima email, ada ja org dok add aku! kihkihkih...

Fid said...

sila2 add la saya hahaha

erna
hahha
tapikan aku masih takleh nak adopt keadaan
yg bg flower bagai tu menatang pa wei????

mamaDhea said...

fid,

aku dh add ko dlm FS aku..
aku pon ade FB.. pon tak reti nk guna.. hahahahahahaha

layan blog jugak best.. bila takdak idea nk tulih, bole blog-hoping.. ekekeke..