>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, October 25, 2008

plan

Aku kan cuti sempena deepavali selama 5 hari.Ni company calendar memang cuti.

So aku plan nak buat sambutan kelahiran gedebi yang ke-3(lewat sebulan laa) kat taska dia..Nak buat 17 sept hari tu kan puasa.

Aku tak de nak buat besar-besaran pun haha
sekadar nak bagi gedebi tiup cake ja. potong cake settle.

menu pun. Cake coklat (tempah laa)
carbonara spagetty
goreng nugget sikit
air

itu aja.
Nak buat time tea time taska dia.

Ada la goodies simple sikit.

Cik gedebi amat teruja entah hari tu nanti mood Ok ke idak blom tau.
Aku nak buat on 28 Oct 2008.

itulah plan aku coti ni.

No comments: