>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, October 23, 2008

busy gamaknya

Aku predicted (ada ka guna gini?)
aku busy hari ni ngan esok

saja nak kepoh

hari selasa hari aku MC tu malam tu aku pi mkn kat Ani sp Utara section 7...
Jumpa Roza(tuan kedai la)

Kenai siapa Roza?
Ala kalau kat SI nick Zahra(budak comel dah anak dara u!)

Dok gi berkali2 tak pernah terserempak hehee....
Apa2 pun Thanks Roza!

Kak Non smileyku yang tersayang aka mama arina cute(arina yg cute naaa)kahkahkahkah
Roza pesan(kira pesan la kan?) singgah2 le kedai!

To kawan2...Kalau nak gathering....Bleh wat kat Ani Sup Utara section 7(Roza, sekali dikau offer 100 kaliku kepoh..ampun ampun)

sekian...I nak masuk lab!

8 comments:

arina said...

ye ke? bestnya!!! nanti2 aku singgah naaa... kat deret pakli kopitiam tu ye?

Fid said...

bkn kat situ la
kat bintang sana nu..apa org panngil area tu?

arina said...

ok..ok.. tau dah... area bintang la mana lagi hahahahah!

mamahanees said...

Kat situ org panggil pusat komersil seksyen 7 :-)

Baru tahu owner dia member SI gak....

Marisa said...

fid.. aku dah pi Ani sup tu.. sedap. tak tau pulak tu Zahra punya....
abg ipar bawak masa kami pi umah dia..
aku pun tgh bz fid... depa ni close period tak inform aku.... elok2 aku buat tak leh save... aduh...

Fid said...

kwn2
minta maaf la aku tak inform awal2 dulu...ok2 lps2 ni kedai sapa2 aku tau aku inform hehehee

rizza said...

fid.. lain kali kim salam roza ye.. tahun depan le gamak nye aku pi kedai tu.. hehhe

mimielola said...

Beb, aku blur kejap nak mendigestkan perkataan 'Nonku'. Aku ingat bahasa Jepang!!!! Kah kah kah. Adoi la Non Non semua