>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, October 24, 2008

hai hai

salam
saya agak sibuk akhir2 ini
saya juga kurang sihat
saya juga makin gemuk! hahahaaaaaa

saya berasa sangat penat!Saya rasa macam saya ingin pulang ke rumah dan duduk diam-diam.

saya akan bercuti 25- 29 Oct.

saya akan berada di rumah saya sahaja hahahaaaaaaaaa

To Rizza
Za, aku tak dan nak YM la ngan ko la ni sibuk benau.
Ada apa2 nak 'dibincangkan'..ko emaillah ke aku hahahahaaaaaaaa


to Kanda anamiraa ku yang tersayang
awat aku takleh masuk blog hang??
apa dosa aku diperlakukan sebegini?????
hakhakhak
sekian

4 comments:

arina said...

dah buleh dahh..

sakan lama hang cuti??

mamaDhea said...

fid,

saya pon sama!!!
saya jugak sibuk sejak kahir-akhir ini!!
saya jugak penat sejak anak-anak saya demam!! (dh seminggu depa demam nih)

TAPI, saya tidak gemuk-gemuk lagi.. saya makin kurus!!

waaaaaaaaa....

rizza said...

amboi.. cuti sakan ko ye... pi mana...

lepas abis cuti tu... ym le aku kalau free.. kalau tak free tu aku faham ..hahhaha

NeroEcha said...

Apesal ekk semua org sibuk..aku pun sibuk kat office and sibuk nak baca buku sebab exam dah dekat..kepala pun rasa nak pecah dah..yer ler why ana nyer blog takleh baca yer?????